HoofStep v.36

Följ med en dag till Brösarp!

Från mitten av maj till mitten av oktober övervakar HoofStep ett antal unghästar i samarbete med Hästen i Skåne, SLU och Agria. Syftet är att låta unghästarna leva i backig terräng för att utveckla ligament och muskler för ökad hållbarhet på lång sikt. I videon nedan kan du följa med hästarna under en dag och följa deras väg i HoofSteps app. 

Våra bästa hösttips! 

Medan dagarna blir kortare och kylan börjar krypa sig på är det viktigt att uppmärksamma hur din hästs rutiner förändras när årstiden gör det. Kanske har du precis tagit hem din häst från betet eller är du i full gång att planera tävlingskalendern. Hur som helst får du våra hösttips här!

  1. Njut av uteritter i sista sommarsolen. Passa på innan stubbåkern försvinner!

  2. Klipper du din häst? Glöm inte ett extra täcke. Klimatet och temperaturen ändras fort just nu. 

  3. Glöm inte att avmaska din häst. 

  4. Ladda upp inför hösten genom att köpa in hö. Se till att höet blir analyserat så du har koll på kvaliteten. 

  5. På hösten blir det många timmar i stallet. Strö därför upp boxarna ordentligt för en optimal stallmiljö!

Image-empty-state.png

NYHET: HoofStep lanseras i AppStore och GooglePlay! 

Nu är vi äntligen live med vår nya app! Vill du också kunna övervaka din häst dygnet runt direkt i mobilen? Skaffa HoofStep idag! Just nu kan du prova HoofStep i två månader på din häst! Betala endast startkostnaden (500kr/häst*) - är du inte nöjd betalar vi tillbaka hälften. Självklart även fri frakt. Endast ett begränsat antal. Först till kvarn! 

pos-check-dark.png

Övervaka din häst var du än befinner dig

pos-check-dark.png

Direkt larm när något händer

pos-check-dark.png

Enkel och snabb installation

*vid köp till två hästar

Säkra din plats här!

Gratis demokväll med HoofStep!

Vill du veta mer om hur HoofStep fungerar? Häng med på en demokväll med HoofStep och få svar på alla dina frågor! Lär dig hur HoofStep fungerar i praktiken både på hästen och i mobilen. Du kommer att få se hur beteendedata kan hjälpa dig förstå din häst bättre samt hur HoofStep kan förenkla din vardag. Vi kommer visa hur HoofStep larmar vid avvikande beteenden och kan upptäcka sjukdomar innan de utvecklas till allvarliga situationer! Och mycket mer!

pos-check-dark.png

Huvudlaget är framtaget av specialister och gjort av ett bekvämt sporttyg som är säkert för hästen. Den kan bäras både under grimma och träns.

pos-check-dark.png

Sensorn är säker, lätt och lågstrålande. Långt under en mobils gränsvärden.