Kolik_6921-2.jpg

Anmäl dig till webinariet

HoofStep och St Hippolyt bjuder in till ett kostnadsfritt webinarium den 11 februari 18:30. Den här gången fokuserar vi på kolik. Lär dig förebygga vissa typer av säsongsrelaterad kolik och vilka symtom du ska uppmärksamma. Kvällens talare är Karl Forssman och Olof Vejmarker. Under webinariet har du dessutom chansen att vinna fina priser. Anmäl dig i formuläret nedan!

11 februari 18:30 - 20:00

Om webinariet

Kolik är och förblir varje hästägares mardröm. Om sjukdomen inte behandlas kan det leda till en extremt smärtsam och långsam död. Tyvärr är återfallsfrekvensen dessutom otroligt hög. Men det finns flera sätt som du kan minska riskerna att din häst drabbas. Därför bjuder vi in till webinarium den 11 februari 18:30. Med oss har vi foderexperten Olof Vejmarker och HoofSteps grundare Karl Forssman. På webinariet går vi igenom varför kolik uppstår, hur du kan förebygga och uppmärksamma symtom på sjukdomen. 

 

Fråga oss allt du undrar direkt i livesändning! Vi har förlängt tiden på webinariet med en halvtimme endast avsett för frågor. Dessutom har du chansen att vinna fina produkter.

  

Kvällens talare

Olof Vejmarker, St Hippolyt, foderrådgivare och utbildad hippolog. 

Karl Forssman, grundare av HoofStep, expert på hästbeteende, statistik och datainsamling.

Bra att veta

Anmälan sker genom formuläret på den här sidan.

Webinariet kommer att sändas digitalt torsdagen den 11 februari 18:30.

Biljettpriset är 0 kr per deltagare.

Vi använder ett professionellt webinariesystem.

Webinariet är interaktivt via chat och frågor från oss, samt frågor från deltagarna till presentatörerna som svaras på under presentationen och frågestunden.

Utrustning som behövs är en dator, platta eller mobiltelefon.

Vi skickar ut personlig inloggning till webinariet en timme innan start.

Samtliga anmälda kommer kunna se webinariet i efterhand.