web210128människa.png

Anmäl dig till webinariet

HoofStep och veterinär Ylva Naeve bjuder in till ett kostnadsfritt webinarium den 28 januari kl 18:30. Vi fokuserar på magsår och hur du kan förebygga detta, vilka symtom du ska uppmärksamma och hur du agerar om hästen är drabbad. Med oss har vi veterinären Ylva Naeve och Priscilla Olsson från HoofStep. Under webinariet har du dessutom chansen att vinna fina priser. Anmäl dig i formuläret nedan!

28 januari 18:30 - 20:00

Om webinariet

Har du nånsin upptäckt att din häst är hängig? Kanske äter sämre och har svårt att hålla hull? Det kan vara ett tecken på en extremt vanlig sjukdom som väldigt många missar - magsår! Magsår kan vara grunden till flera hälsorelaterade sjukdomar såsom kolik. 

 

Eftersom magsår är ett stort problem bjuder vi in till webinarium den 28 januari där vi går igenom hur du kan upptäcka magsår hos din häst. Med oss har vi veterinären Ylva Naeve som berättar varför magsår uppstår, förebyggande faktorer samt symtom du ska leta efter. Dessutom kommer Priscilla Olsson från HoofStep presentera en smart lösning på hur du kan upptäcka magsår före blotta ögat med hjälp av smart övervakning och statistik. 

 

Efter det extremt stora intresset på vårt senaste webinarium förlänger vi tiden med en halvtimme endast avsett för frågor. Fråga oss allt du undrar direkt i livesändning!

  

Kvällens talare

Ylva Naeve, veterinär, berättar hur du kan förebygga, upptäcka och behandla magsår.

 

Priscilla Olsson, HoofStep, kommer bjuda på intressanta fakta baserat på beteendedata samlat från hästar i olika situationer och studier. 

Bra att veta

Anmälan sker genom formuläret på den här sidan.

Webinariet kommer att sändas digitalt torsdagen den 28 januari 18:30.

Biljettpriset är 0 kr per deltagare.

Vi använder ett professionellt webinariesystem.

Webinariet är interaktivt via chat och frågor från oss, samt frågor från deltagarna till presentatörerna som svaras på under presentationen och frågestunden.

Utrustning som behövs är en dator, platta eller mobiltelefon.

Vi skickar ut personlig inloggning till webinariet en timme innan start.

Samtliga anmälda kommer kunna se webinariet i efterhand.