magnus.jpg

Anmäl dig till webinariet

HoofStep, St Hippolyt och Brösarpsgården bjuder in till ett kostnadsfritt webinarium den 28 december kl 18:30. Vi fokuserar på den hälsosamma islandshästen från ett foder-, tränings- och uppfödningsperspektiv. Kvällens talare är världsmästaren Magnús Skúlason, islandshästsryttaren Petronella Davidsson, foderrådgivaren Olof Vejmarker och Priscilla Olsson från HoofStep. Under webinariet har du dessutom chansen att vinna fina priser. Anmäl dig i formuläret nedan! 

28 december 18:30 - 20:00

Hoofstep loga grå+svart + slogan black

Om webinariet

Den 28 december ger vi konkreta tips från flera olika perspektiv för en hälsosam islandshäst som presterar länge.

 

Ta chansen att lyssna på den meriterade ryttaren och tränaren Magnús Skúlason som delar med sig av sina erfarenheter och kunskap om islandshästen. I flera år har Magnús tävlat framgångsrikt och har mängder av medaljer i bagaget. Han har fött upp islandshästar i decennier och vet vad som krävs för att skapa en hållbar individ som kan prestera på topp.

 

Magnús får sällskap av den erfarna islandshästsryttaren Petronella Davidsson som tillsammans med Magnús driver Brösarpsgården. Foderexperten Olof Vejmarker, St Hippolyt, kommer belysa viktiga faktorer att tänka på när du anpassar foderstaten till islandshästen. Priscilla Olsson, HoofStep, delar med sig av hur smart övervakning kan hjälpa din häst. 

Kvällens talare

Magnús Skúlason, meriterad islandshäststävlingsryttare, tränare och uppfödare, samt Petronella Davidsson, islandshästryttare och tränare, kommer ge konkreta tips på hur du får en hälsosam och hållbar islandshäst.

Olof Vejmarker, hippolog samt foderrådgivare på St Hippolyt, kommer berätta hur du anpassar foderstaten specifikt till islandshästen.

Priscilla Olsson, HoofStep, kommer bjuda på intressanta fakta baserat på beteendedata samlat från hästar i olika situationer och studier. 

Bra att veta

Anmälan sker genom formuläret på den här sidan.

Webinariet kommer att sändas digitalt måndagen den 28 december 18:30.

Biljettpriset är 0 kr per deltagare.

Vi använder ett professionellt webinariesystem.

Webinariet är interaktivt via chat och frågor från oss, samt frågor från deltagarna till presentatörerna som svaras på under presentationen och frågestunden.

Utrustning som behövs är en dator, platta eller mobiltelefon.

Vi skickar ut personlig inloggning till webinariet en timme innan start.

Samtliga anmälda kommer kunna se webinariet i efterhand.